Moeder Mini en haar 2 kittens zoeken (niet perse samen) een huisje. Onderstaande kittens zijn van een poesje dat een tijd geleden bij ons is aan komen lopen. Inmiddels is de moeder gesteriliseerd, maar wel nadat ze dit nestje heeft gekregen. Kittens zijn inmiddels 9 weken oud en er aan toe om een eigen thuis te krijgen. We hebben het idee dat de zwart witte een poesje is en de andere een katertje. Het zwart witte poesje is wat aanhankelijker dan de andere. Ze zijn nog heel ondeugend en druk, maar wel goed gesocialiseerd. Ze zijn goed gezond, zindelijk en ontwormd.

Ook zoeken we een thuis voor de moeder, Mini ( ze is heel klein). Zij is volgens de dierenarts 2-3 jaar oud. Het is een ontzettend lief en heel aanhankelijk poesje. Ze is rustig, luistert zeer goed en wil graag binnen in huis zijn (komt wel buiten hoor). Ze is gechipt door ons en gesteriliseerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0634826277

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...