Een lief stelletje zoekt nieuw huisje om buiten te kunnen spelen.

Micio de zwarte kater is gecastreerd en van Mei 2015, en Minous de grijs gestreepte poes en  is van Maart 2016. Ze zijn kerngezond, erg lief, springlevend, maar vol energie!

Eerst kreeg ik Micio een kater die na een korte periode van even wennen, nu veel aandacht van je vraagt. Hij is opgegroeid hoog in een flat, en kon overdag ook vrij op het balkon rondlopen. Omdat het baasje regelmatig enkele dagen afwezig is ivm activiteiten en werkzaamheden, had ik besloten om er een maatje bij te zoeken. Een jaar later kwam Minous een echte speel maatje erbij. Na enkele maanden waren ze onafscheidelijk en leven zich volledig uit zowel in huis als op het balkon in de buitenlucht. Ze zijn erg actief en komen ook vaak even langs om aandacht van je te vragen. Eenmaal op de bank voor de TV, heb je twee katten die achter je op de leuning klimmen en je haren beginnen te likken / wassen! Dat was voor mij wel even iets vreemds, maar na onderzoek op Google, blijkt dat je dan hun beste vriend bent. Ze eten alle soorten kattenvoer en zijn veel variatie in zowel droog als natvoer gewend.

Helaas is het baasje telkens wat vaker een dag of meer dagen van huis en dan zijn de katten helaas alleen en dat is geen goede situatie voor de katten. Na overweging heb ik toch maar besloten dat de katten een andere plekje nodig zijn, waar ze niet hoog in een isoleercel zitten opgesloten, maar dat ze een baasje vinden die aan de begane grond woont. Zodat ze beide ook de vrijheid hebben om buiten te kunnen spelen, en door de natuur kunnen rennen. Mijn familie hebben allemaal katten en poezen en daar zie ik een heel verschil, maar ook een beter leven voor de katten. Daarom zijn Micio en Minous op zoek naar een nieuwe baasje waar ze nog veel verder kunnen ontplooien en van hun leven mogen genieten.

Ze mogen gratis weg, maar dan wil ik verder geen nawerk hebben. Ook zijn er nog katten spullen en wat speeltjes die ze mee mogen hebben.

Voor meer informatie en foto's kunt u contact opnemen met: Willem. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...