Minoes zoekt nieuw huisje

Dit lieve meisje van 2,5 jaar zoekt een nieuw huisje. Een huisje waar Minoes lekker kan rennen en ruimte heeft om haar energie kwijt te kunnen. Het liefst een plekje waar ze ook lekker naar buiten kan, dus iemand met een tuin en diervriendelijke buurt. Wel heeft ze tot nu toe alleen nog maar in huis geleefd. Behalve het balkon kwam ze nergens. De ruimte is haar alleen te klein. Wanneer ze lekker heeft gespeeld komt ze ook heerlijk bij je liggen! Wel heeft ze iemand nodig die haar de baas kan en durft te zijn en iemand die kattengedrag herkent.

Momenteel woont ze in Meeden (Veendam). Hier is ze tijdelijk geplaatst na een aantal heftige conflicten met haar zusje. Er kwam een katergeur binnen via kleding. Hierdoor hebben Minoes en haar zusje een heftig gevecht gehad. Ze kunnen niet meer samen zijn. Momenteel verblijft ze bij familie van ons, maar wegens allergie moet ze daar echt weg. Minoes kan de komende tijd in elk geval niet bij andere dieren hierdoor. Kinderen zijn te druk voor haar. Doordat haar baarmoeder ontstoken is geweest wegens te veel krols zijn is deze volledig verwijderd.

Haar rug kan niet geaaid worden. Dan wil ze spelen en pakt je nogal hard vast. Wat kan lijden tot een conflict tussen baas en dier. Jagen vind ze geweldig alleen heeft ze geen ruimte voor hier.

Om er zeker van te zijn dat ons meisje goed terecht komt geven we haar krabpaal, kattenbak en voer/drink bakje mee. Ze eet alle brokken goed, hier krijgt ze de brokken van de lidl. Daarnaast is ze gek op pate! Vlees is saus/gelei kan ze niet goed tegen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...