Lieve leo zoekt warme mand


Beste lezer,

Wij zijn op zoek naar een nieuwe baas/gezin voor onze hond Leo.

Leo hebben wij in oktober 2017 overgenomen, omdat hij te klein woonde met te weinig bewegingsvrijheid. Hij deelde zijn bench met 2 Jack-Russels en een Chihuahua. Hij is dus kleine hondjes gewend. Tevens wilden wij een 2e hond als gezelschap voor onze 8jr oude herderteef. Het bleken de beste speelmaatjes, totdat wij onze herder helaas moesten opgeven i.v.m. vergevorderde kanker aan lever en milt.

Leo is een actieve & sportieve 2,5j oude reu die houdt van rennen, zwemmen, met tennisbal en voetbal spelen, wandelen over het veld of door de bossen of een stuk meelopen naast de fiets. Maar houdt ook van luieren en kan goed alleen zijn in huis. Hij is waaks, maar niet overdreven.

Leo is het liefst in gezelschap van mensen. Ten opzichte van honden van zijn eigen grote is hij dominant en onberekenbaar. Kan soms uitvallen en een hond grijpen die hem irriteert. Tot op heden heeft hij geen enkele hond beschadigd ! Dat lijkt ook niet zijn doel, maar wil enkel imponeren. Dit zit ook wel in de genen van deze en andere Amerikaanse Bulldoggen. Daar wij ons begeven in familiekring en vriendenkring met veel honden, vinden we bovenstaande eigenschap bezwaarlijk worden.

Leo is gecastreerd en heeft recentelijk een trainingscursus gehad (middels ‘het kliksysteem’) via ‘De hondenspecialist’ (gedragsdeskundigen) te Bovensmilde. Zijn focus op ons is goed en hij is zeer gehoorzaam geworden. Leo is verder kerngezond, gechipt en heeft de nodige inentingen gehad.

Wie interesse heeft in Leo, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak bij ons thuis voor kennismaking, stuk wandelen, informatie etc.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...