Shadow zoekt huisje
Hallo , met pijn in mijn hart een nieuw huis  voor mijn hond Shadow. Shadow is een reu kruising am.buldog x Stafford x bordeaux dog door gezondheidredenen moest ik helaas kleiner gaan wonen. Ik heb geen tuin meer bij huis en kan ik helaas geen einden meer met shadow lopen. Aangezien Shadow zijn loop wel moet hebben, en hij hier enorm van kan genieten, is het niet eerlijk tegen over hem. En zoek ik met veel pijn en lang uitstellen een supergoeie huis voor hem waar hij de aandacht krijgt die hij verdient. Shadow is nu 4 jaar oud, trekt wel aan de lijn maar dmv een anti trektuig is dit verholpen. Ik zoek een eigenaar die veel tijd met hem door kan brengen en  waar hij ook de ruimte heeft om het huis heeft, Shadow heeft wel een plekje nodig waar hij ongestoord kan liggen. Hij kan goed met kinderen, hij is superlief voor mijn kleinkinderen leeftijd 0 tot 3 jaar , ook kan hij met oudere kinderen overweg zolang ze niet te druk zijn. Shadow kan niet met katten , ook heeft hij moeite met reuen wel kan hij met andere teefjes overweg. Hij moet wel eerst even rustig wennen .

Graag blijf ik wel contact houden en op de hoogte hoe het met hem gaat . het hoeft niet wekelijks maar 1 keer  in de zoveel tijd zou wel fijn zijn en mij een rustig gevoel geven.

Bij interesse kunt u bellen naar 06-19075057

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...