Arrow

Zijn naam zegt het al een beetje. Als je zijn naam letterlijk vertaald dan heet hij pijl. Combineer dat eens met zijn karakter en je hebt een snelle en pittige kater. Nou dat is Arrow wel.

Hij weet van gekkigheid soms niet hoe gek het moet dan om aandacht te krijgen. Hij rolt dan alle kanten op. Hij is op dat moment dan ook erg vermakelijk om naar te kijken. Maar waagt het op dat moment dan niet om ook maar een vinger maar hem uit te steken. Hij deelt dan gerust een tik uit richting je vingers. Hij heeft dan ook echt een eigen willetje. Gaat het niet op de manier zoals Arrow het wil dan gebeurt het gewoon niet. Daarom plaatsen wij kan niet bij jonge kinderen. Bij oudere kinderen is geen probleem. Als het zijn gekke bui weer kwijt is dan komt hij overigens wel bij je om knuffelen.

Wat we wel weten is dat Arrow niet terug deinst voor honden hoe groot deze ook zijn. Hij kan dus wel bij een hond geplaast worden. Hoe hij is met katten weten wij niet. Gezien zijn karakter vinden we dit spannend en moeilijk om te schatten. Daarbij reageerde hij bij zijn vorige eigenaar wisselend op de andere kat.

Kortom voor Arrow zoeken wij een huishouden zonder jonge kinderen en katten. Durf jij het aan om kennis te komen maken met Arrow?