Andor

Zo’n grote, knappe jongen als deze vindt je niet snel in het asiel. Andor is op zijn minst een kruising Siamees, maar wel eentje die erg goed doorvoed is ondanks zijn zwervende bestaan. We weten niet goed of hij wellicht uit een thuis komt waar weinig tot niets gebeurde, of hij echt lange tijd op straat heeft geleefd. Hij vindt alles in ieder geval erg spannend. Met zijn grote blauwe ogen kijkt hij je dan voorzichtig aan in afwachting van wat je gaat doen. Hij laat zich voorzichtig aaien, maar ontspannen genoeg om er van te genieten is hij nog niet.

Andor is een kater die met veel tijd, geduld en liefde nog prima kan ontdooien. Een rustig huis, zonder al te veel onverwachte wisselingen, kinderen of andere huisdieren zou perfect zijn voor hem. We zien het voor ons dat hij zich met name aan één persoon kan openstellen en hechten. Die persoon zal zijn wereld worden en die kan als hij eenmaal vertrouwd is waarschijnlijk lezen en schrijven met hem. Verwacht alleen niet dat dit volgende week al gebeurd, hier kan best een aantal maanden overheen gaan.

Onze dierenarts verwacht dat Andor een jaar of 8 zal zijn, niet meer heel jong, maar zeker nog niet oud! We willen voor hem niets liever dat hij verder kan ontdooien in een fijn thuis. Wil jij hem dat bieden?