Anak (28-11 GEADOPTEERD)

Anak is een katertje van 3 jaar oud. Hij is geboren op een vakantiepark, en als kitten al eens bij in het asiel terecht gekomen. Echter was hij toen al zo verwilderd, dat hij het vreselijk vond. Zowel bij ons in het asiel, als in het pleeggezin waar hij verbleef.

Na de castratie, hebben we hem toen weer terug geplaatst naar waar hij gevonden was, de plek die hij zo mistte, en waar nog veel andere katjes wonen en leven.

Tot voor twee weken geleden. Hij meldde zich steeds bij dezelfde mensen, die daar tijdelijk verbleven. Zij hebben Anak opnieuw gevangen, niet wetende dat hij al eens bij ons was geweest. Gelukkig was hij wel gechipt en stond zijn chip uiteraard bij ons geregistreerd.

Anak heeft blijkbaar de afgelopen tijd veel contact gezocht met mensen, want zo bang/wild als hij toen was, is hij nu niet meer. Hij vindt alles en iedereen nog erg spannend, maar voor iets lekkers mogen we hem over zijn bolletje aaien.

Wij vinden dan ook dat hij de kans moet krijgen om een gouden mandje te vinden.

We zoeken een rustig huisje voor hem, bij iemand die de tijd en het geduld heeft om Anak zijn vertrouwen te winnen en waar hij in de toekomst lekker naar buiten kan.

Wilt u mer weten over Anak, of kennis met hem maken, neem dan contact met ons op.