Abigail

Abigail is een vriendelijke gesteriliseerde teef van 8 jaar, met stamboom.

Ik twijfel al een poos om haar te herplaatsen, maar ik vind dat ik de knoop nu moet doorhakken.

Abigail woont al bij mij sinds ze 6 maanden oud is, daarom heb ik er veel moeite mee om afscheid van haar te nemen.

Echter ben ik van mening dat zij hier haar ei niet meer kwijt kan en het gewoonweg te druk is voor haar op haar oude dag.

Abigail kan slecht opschieten met andere honden, waardoor ik haar bijna niet meer durf uit te laten vanwege al eerdere aanvaringen met andere honden.

Tevens vermoed ik dat ze slecht(er) ziet, waardoor ze vaak schrikt en regelmatig uit onze tuin ontsnapt wanneer ze de kans krijgt.

Met onze 6 katten en dochter van bijna 2 jaar kan ze ontzettend goed opschieten, ze is echter voor haar leeftijd nog wat onstuimig in gedrag.

Momenteel ben ik in verwachting van ons tweede kindje, ik heb nu dus ook geen energie om haar wat extra aandacht te geven.

Nogmaals, ik vind het lastig afscheid te nemen en wens natuurlijk dat ze op een leuke plek terecht komt, dit is geen ras voor ‘beginners’ vind ik.

Het liefst misschien bij een alleenstaand, ouder persoon die alle tijd voor haar heeft.

Ik had gehoopt dat Abigail tot aan haar dood bij mij zou kunnen blijven, omdat ik een hond natuurlijk niet aanschaf om er vervolgens weer afstand van te gaan doen.

Maar ik besef me dat Abigail hier misschien niet meer zo gelukkig is en te weinig aandacht krijgt, en ik gun haar een nog mooi leven. Ik moet deze keuze maken omwille van haar, ongeacht dat het mij misschien wel ongelukkig maakt helaas..

Bij interesse kan er contact worden opgenomen met: Marjanneke Zuidema 06-15235702