Binnengekomen op 22-09-2017 vanaf de Barkhoornweg in Onstwedde. Het gaat om een ongecastreerde kater met een witte bles en neus , lichte buik, wit streepje op de linkerknie van zijn achterpoot en een geringde staart. Overleden 9253.
Binnengebracht op 21-09-17. Door de vinder op 20-09-17 gevonden aan de Arie Bosscherstraat in Sappemeer. Onbekend t.h.v. welk huisnummer. Het is een forse ongecastreerde kater. Geen chip. Hij is hoofdzakelijk wit met cyperse accenten. Cyperse vlek op rug, loopt door tot en met de staart. De staartpunt is wit. Rond beide ogen is hij cypers. De oortjes zijn beide voor de helft wit en cypers. Overleden 9521
Binnengebracht op 19-09-2017 vanaf Pieter Venemakade in Kiel Windeweer. Geen chip. Voorpootjes witte teentjes, achterpootjes witte sokjes. Witte bles/ wit kinnetje. Jong katertje. Overleden 9248.
Binnengebracht op 17-09-17 vanaf de Hoofdstraat in Stadskanaal. Muisgrijs met witte bef, wit tussen de voor en achterpoten, voor witte voetjes en achter witte sokjes, wit puntje aan staart. Geen chip. Overleden.
Binnengebracht op 17-09-17 vanaf de kruising Noorderbroekstraat/Noorderstraat. Grotendeels wit met meerdere rode vlekken. Kopje grotendeels rood met een wit driehoekje op voorhoofd, rode staart met wit puntje. Jong katertje. Geen chip. Overleden.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...