Hallo allemaal,

Mijn naam is Judith van Dijk, ik ben 36 jaar getrouwd met Emile en samen hebben we 2 dochters.
Op een avond waren Ronnie van Veronique bij ons op bezoek. Veronique vertelde enthousiast over haar werk bij Ter Marse en over de pleegopvang. Het eerste wat ik dacht was: dat wil ik ook. Ik heb mij aangemeld en inmiddels pleeg ik , met heel veel plezier, voor het 3e seizoen.

Omdat we kinderen hebben, krijgen we altijd een sociale en lieve moederpoes. De eerste keer dat we pleegden, logeerde de moeder met haar kittens bij ons op zolder, hier hadden we geen deur om alles af te sluiten. ‘S nachts kregen we dan ook vaak een bezoekje van de moeder op onze slaapkamer. Geen probleem, totdat ze krols werd. Onze slaapkamerdeuren gingen dicht. Na de derde nacht weinig tot geen slaap te hebben gehad, hebben we de moeder met haar kittens verhuisd naar beneden. Hier hoorden wij haar nog, maar we konden gelukkig wel weer goed slapen. 

Op dit moment logeert moeder Erin met haar drie kittens Eljay, Ebbie en Emy bij ons. Erin is heel beschermend, ze wil wel geaaid worden maar liever niet door een volwassene. Drie keer aaien en dan is het genoeg, dan begint ze met haar staart te zwaaien en dan moeten we oppassen. De kinderen daarentegen kunnen alles met haar doen. Eljay is een Bourgondiër die graag lang bij zijn moeder drinkt, daarnaast zorgt hij ook goed voor haar. Hij likt zijn moeder iedere dag helemaal schoon en valt daarna bij haar in slaap. Ebbie en Emy zijn druk met elkaar, ze stoeien heel wat af. De kittens zijn nu 5 weken en groeien als kool. Zodra we binnenkomen sprinten ze op ons af. Het is iedere dag weer een feestje.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...