Hoe werkt bemiddeling:

Het beste kunt u een email naar ons sturen met de gegevens van uw huisdier, vermeld daarin de bijzonderheden(naam, reden herplaatsing, gedrag,leeftijd enz.) en wat voor omgeving/baas u voor uw huisdier zoekt. Vermeld ook duidelijk uw telefoonnummer en/of e-mailadres, zodat geïnteresseerden contact met u kunnen opnemen. Uw hond wordt dan voor een maand op onze site gezet en dan verwijderd, tenzij u aangeeft dat u nog geen geschikt baasje heeft gevonden.

Wat zijn de kosten:
Het bemiddelen van honden is kosteloos

Meer informatie
Wilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact op.
Hallo ik ben Bully ik ben een Old english bulldog(hermes).
Ik wordt in mei 6 jaar en ben niet gecastreerd.
Mijn bazin heeft mij gekocht toen ik 2 jaar oud was hoe ik mijn andere oog verloren ben is voor mijn bazin niet helemaal duidelijk. Ben heel vriendelijk en lief , wel slaap ik veel :)
Kom uit gezin met nog 2 andere boomerhondjes die ik heel lief vindt en 3 kinderen. Ik moet er wel bij zeggen sinds er een baby bij is gekomen, is mijn bazin wat voorzichtiger geworden, en heel jammer en erg, zoekt ze een ander goed huisje voor mij met een lekker warm mandje en veel liefde.
Wilt u mij eens komen opzoeken kan dat natuurlijk dan mag u even bellen met mijn bazin :)
Telefoonnmr : 06-25256158

 
 
Shadow zoekt huisje

Balou zoekt huisje

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...