Binnengebracht op 31-03-10, vanaf de Abraham Kuypersingel in Hoogezand. Witte kin, kraag borst doorlopend in een witte streep over de buik. Zijkanten neusje wit. Op de neus wit in een streepje naar boven. Voorpootjes witte sokjes, achterpootjes witte laarsjes. Ongecastreerd. Geen chip.
Binnengebracht op 31-03-10, vanaf de A.G. Wildervankweg in Ter Apelkanaal.  Gevonden bij het bord Ter Apelkanaal. Witte borst, kraag, kin. Wit masker, met aan de rechterkant van de neus zwart. Op de kin een klein zwart vlekje. Linker voorpoot witte laars. Rechter voorpoot wit sokje. Tussen de voorpoten wit doorlopend naar achter. Linker en rechter achterpoot witte sok. En bovenaan de achterpootjes wit. Ongecastreerd. Geen chip.
Binnengebracht op 31-03-20, vanaf de Dr. Poolmanstraat in Ter Apel. Het gatat om een ongecastreerde  kater. Geen chip.
Binnengebracht op 30-03-2020 vanaf de Veenhofsweg in Alteveer. Helemaal rood getijgerd. Geen chip. Aangereden en overleden.
Binnengebracht op 30-03-2020 vanaf de Musselweg in Mussel. Het is vermoedelijk een gecastreerde kater. Witte kin en buik. Witte streep over de neus richting rechter oog. Aan de achterpootjes witte sokjes. Geen chip. Overleden.

Mede mogelijk gemaakt door...