Dierentehuis Ter Marse is opgericht in 1968 met als primaire doel de opvang van zwerfdieren en dan met name zwerfhonden en katten. In de periode voor 1968 hadden deze dieren een tijdelijke onderkomen bij het politiebureau. Aangezien dit niet de ideale oplossing was, werd besloten om een asiel te beginnen in de gemeente Stadskanaal, waardoor op een professionele manier zwerfdieren opgevangen konden worden.

Voor een groot deel wordt de dagelijkse verzorging door vrijwilligers gedaan. Dat wil niet zeggen dat het asielwerk vrijblijvend en amateuristisch is. Integendeel! De maatschappij stelt op alle fronten hoge eisen. Mensen willen uitstekend geïnformeerd worden en ze zijn gewend aan goede service en kwaliteit.Ook van ons asiel verwacht de klant kwaliteit, dit proberen wij dan ook zoveel mogelijk te bieden.

Ons asiel doet er alles aan om het de dieren zoveel mogelijk naar de zin te maken. Toch hebben honden en katten het liefst een eigen huis en een eigen baas. Daarom zetten wij ons in om dit mogelijk te maken. U kunt ons daarbij helpen door een vriend van ter Marse te worden, voor minimaal 15 euro per jaar.

Word ook donateur door je nu aan te melden.

Mede mogelijk gemaakt door...