Uw poes en/of hond hebben bij ons zelf de touwtjes in handen!

Uw Kat

We hebben een binnen- en buitenverblijf en proberen de dieren zoveel mogelijk in groepsverband te huisvesten, zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om uw poes alleen te plaatsen. Alle pensiondieren dienen te zijn ingeënt, maximaal drie weken voor hun verblijf in het asiel. Ook dienen zij recent ontwormd en ontvlooid te zijn. Een geldig inentingsboekje moet meegenomen worden.

Prijs

De kosten bedragen € 7,50 per poes per nacht.

Medicijnen

De poezen logeren altijd in een koele en rustige omgeving. Wij dragen zorg voor de medicijnen, die uw poes misschien nodig heeft en onze dierenarts komt elke week langs.

Uw Hond

Iedere hond heeft een eigen verwarmd binnenverblijf met een verhoogde ligplaats met deken en mand. Het binnenverblijf is verbonden met de buiten ren, zodat uw hond altijd naar buiten kan. Zowel binnen- als buitenverblijven worden dagelijks schoongemaakt; indien nodig meerdere malen per dag. De mogelijkheid bestaat dat op uw verzoek uw hond met een andere hond in 1 kennel wordt geplaatst. Wij zoeken dan een passende “partner”.

Voeding

De honden krijgen twee keer per dag, 's ochtends en 's avonds, kwaliteitsvoer. Indien uw hond speciale voeding nodig heeft, dan vragen wij u ons voldoende voer te geven voor de pensionperiode. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat er altijd vers drinkwater aanwezig is.

Medicijnen

Wanneer uw hond medicijnen nodig heeft, zorgen wij voor een juiste toediening. In dat geval dient u de medicijnen mee te geven in de originele verpakking of in een afsluitbaar potje; in beide gevallen voorzien van een etiket met uw naam, de naam van uw hond en de dosering.

Prijs

Per overnachting wordt u een bedrag van € 11,- euro in rekening gebracht. Bij het ophalen van uw hond dient u het bedrag contant te betalen of gebruik te maken van de betaalautomaat.

Inentingen

Honden moeten zijn ingeënt tegen parvo, hondenziekte en kennelhoest (maximaal 1 jaar geleden). Deze inentingen moeten minimaal drie weken voor de eerste pensiondag zijn toegediend. Ook dienen zij recent ontwormd en ontvlooid te zijn. Als u uw hond brengt, dient u het entingsboekje mee te brengen.

Pension tijdens de zomervakantie

Voor in de zomervakantie is er een apart aanvraagformulier die per, 01-04-2020, op onze website te vinden.

Dagopvang

Tevens is er de mogelijkheid voor dagopvang van uw hond. Wilt u hier meer over weten, komt u dan gerust even langs of kijk op deze website onder pension bij dagopvang.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur. Let op! Op donderdag zijn we gesloten.

Mede mogelijk gemaakt door...