Zowel katten als honden kunnen bij ons logeren tijdens uw vakantie! Voor hen hebben we verwarmde binnenverblijven, buitenverblijven en verschillende soorten speelgoed beschikbaar.

Uw poes en/of hond hebben bij ons zelf de touwtjes in handen!

Per 1 december 2014 bieden we u de mogelijkheid om uw hond voor een dag bij ons te brengen. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat u ergens naartoe gaat waar uw trouwe viervoeter niet mag komen of dat er een keer geen oppas te vinden is. Wij helpen u dan graag uit de brand.

De pensionaanvraag formulier staat weer online. Wilt u zeker zijn van een plekje? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk het aanvraagformulier in te vullen en de aanbetaling van 25% van het totaalbedrag aan ons over te maken.

Aanmelden

Het formulier is via onderstaande link te downloaden en daarna naar ons te mailen. Maar langskomen mag natuurlijk ook! De voorwaarden en overige informatie staan duidelijk omschreven op het formulier. Denkt u er ook om dat uw dier recent ontwormd en ontvlooid moet zijn.

LET OP: Bovenstaande geldt alleen voor de zomerperiode, van 4-7-2020 tot 16-8-2020. De rest van het jaar hoeft niet van te voren aangevraagd te worden.
Formulier kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvraagformulier pension

Mede mogelijk gemaakt door...