Misschien hadden we haar beter Houdini kunnen noemen...
Indy houdt niet van deuren denken we. Alle deuren op haar pad maakt ze zonder pardon open. Nu hebben wij sloten op de deuren zitten, maar ons advies is wel de deurklinken omhoog op de deur te monteren, want ze laat zich echt niet tegenhouden. Als je al ronde deurklinken hebt, is het natuurlijk helemaal mooi!

Kleine Indy was zeker twee keer zo grot toen ze binnenkwam: vier kleintjes droeg ze in haar buik. De kinderen hebben hun thuis inmiddels gevonden, dus nu is het toch echt de beurt aan mamma. Nou zijn we er niet bang voor dat bezoekers Indy over het hoofd zien ondanks haar formaat. Ze laat luidkeels weten dat ze bestaat en dat je haar vooral niet mag overslaan! Dit is een dame met karakter!

Ze lijkt op dit moment geen fan te zijn van de andere katten om haar heen, maar dat kan ook zijn omdat het allemaal nieuw is. Als ze te dicht bij haar in de buurt komen, laat ze behoorlijk fel weten dat er gepaste afstand bewaard moet worden. Naar ons is ze vervolgens weer poeslief! Maar of het een slim idee is haar met honden te plaatsen weten we niet, maar wie weet is ze daar wel van onder de indruk.

Indy moet absoluut weer lekker naar buiten kunnen, leven binnenshuis is niets voor haar. Vanwege haar soms pittige karakter zijn hele kleine kinderen misschien niet zo verstandig, maar wat oudere kinderen moeten geen enkel probleem zijn.

Heb je al ronde deurknoppen in huis voor Indy?

Mede mogelijk gemaakt door...