Ruwe bolster, blanke pit

Deze forse jongeman (ong. 5 jaar) heeft van en bij ons geleerd dat mensen zo spannend niet zijn. We hebben geen idee hoe lang Borja op straat heeft geleefd, maar het eerste begin bij ons binnen was een beetje spannend. Ook zijn verhuizing naar een nieuwe, grotere ruimte zorgt voor wat nieuwe spanning, maar we weten inmiddels dat Borja een echte knuffelkont is! En een lekkerbek!

Borja is dol op eten en omdat hij op straat heeft geleefd waarschuwen we er maar even bij dat met hem in huis, eten niet onbeheerd kan blijven staan. We hebben het vermoeden dat het dan verdwijnt... Een ander ding wat niet in huis kan met Borja zijn andere huisdieren, al weten we niet 100% zeker hoe hij op honden reageert. Andere katten worden zonder pardon uit zijn aura geknokt. Of Borja het met zijn (hernieuwde) vertrouwen in mensen al aandurft om zijn huis te delen met kinderen vinden we ook lastig inschatten. Hierbij moeten we wel zeggen dat hij nog nooit een poot verkeerd heeft gezet.

De mogelijkheid lekker buiten op stap te kunnen gaan moet Borja zeker hebben, hij vindt het heerlijk! En met het mooie weer voor de deur kunnen we hem dat ook niet kwalijk nemen. Borja is een heerlijke zelfstandige kater die het heerlijk kan vinden even een knuffel te krijgen op z'n tijd, maar ook lekker zijn eigen gang kan en wil gaan. Mooier kun je het niet hebben toch?

Mede mogelijk gemaakt door...