Zo zit zijn gezicht lekker

Mister X is een beetje bijzonder, en dan hebben we het niet over zijn naam! We hebben geen idee van zijn achtergrond, maar hij mist een oog, zijn bovenlip heeft ook geen normale stand en hierdoor is zijn ademhaling ook altijd hoorbaar. Tel daarbij op dat het een dikke knuffelkont is en hij is kort samengevat!

We weten dus niets over zijn achtergrond, hij is op straat gevonden. De dierenarts heeft hem ruim 10 jaar gegeven, dus hij zou al wat op leeftijd zijn. Maar iemand is hem dat vergeten te vertellen, want hij gedraagt zich alles behalve oud! Hij vindt het heerlijk lekker naar buiten te gaan en komt altijd aanrennen als je zijn deur open doet. Dichte deuren zijn sowieso niet zijn ding, als hij zijn pootje ertussen kan krijgen moet de deur open! Sherlock was misschien ook een goede naam voor hem geweest.

Mister X heeft diep respect voor andere katten. Hij is nieuwsgierig naar ze, maar wordt hij weggeblazen zal hij voortaan met een grote boog om ze heen lopen! We hebben geen idee hoe hij op honden reageert. Kleine kinderen zijn niet te beste match voor hem, hij kan nog wel eens speels happen of hengelen, maar gebruikt daarvoor wel zijn nagels. Tot slot heeft Mister X blaasgruis, waarvoor hij speciaal dieetvoer moet krijgen. Zolang hij dit structureel krijgt, heeft dit geen enkele invloed op zijn levensverwachting.

Zo'n heerlijk bijzonder dier vindt je niet snel, dus kom kennismaken met X!

Mede mogelijk gemaakt door...