Italiaans voor "ik heb" 

Geldt dat straks voor jou? 

Soms staan wij ook wel eens met onze mond vol tanden, als er onaangekondigd ineens iemand zijn kat bij ons komt brengen. En dan ook nog eens een kat als Devo! Behalve knap is hij namelijk ook nog eens ontzettend lief en nog hartstikke jong! Zijn enige 'mankement': hij duldt geen andere katten om zich heen!

Voor Devo betekent "ik heb" waarschijnlijk "ik heb het rijk voor mij alleen." We verwachten niet dat als hij straks lekker naar buiten mag, hij ook heel vervelend gaat doen tegen de katten in de buurt, maar hij accepteert het gewoon totaal niet in zijn huis. Mensen wel, mensen zijn alles. Die kunnen knuffelen en eten geven en spelen en nog meer eten geven. En zeker weten doen we het niet, maar die hele kleine mensen (kinderen) zijn misschien nog wel leuker! Die spelen nog meer en zijn ook niet zo voorzichtig met hun eigen eten. We zien Devo er helemaal naast zitten, geduldig afwachtend tot het voor zijn neus op de grond valt!

Of Devo het accepteert zijn huis met een hond te delen durven we niet te zeggen, het kan twee kanten op gaan. Dat deze kleine donderstraal sterk genoeg op zijn pootjes zou staan is wel zeker! De vraag is dus: heb jij Devo?


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...