Sociaal bijtje

Naar andere katten dan... Naar mensen is Maya absoluut de grondlegger van "social distancing". Maya vind mensen gewoon een beetje eng, groot en lomp als we zijn (ja, ook mensen die de 1.60m niet halen zijn eng!). Maar kleine Maya bloeit helemaal op in het gezelschap van andere katten en zoekt meestal een favorietje uit. Op dit moment is dat onze eigen Merlijn. Je zou ons en Maya dan ook niet blijer maken dan hen samen te adopteren!

In alle eerlijkheid kun je eigenlijk elke willekeurige kat bij Maya zetten, ze zoekt ze allemaal op. Een kat die dat zelf ook wel prettig vind is dus wel aan te bevelen! Aangezien Maya naar mensen zo ontzettend verlegen is, plaatsen we haar niet meer als kat alleen. Natuurlijk is een adoptie met Merlijn geen verplichting (wel leuk!), maar dan moet er in huis al een andere sociale kat aanwezig zijn. De truc met Maya is namelijk, als de andere kat bij ons mensen komt knuffelen, plakt Maya er automatisch aan vast. Dan laat ze zich ook prima aaien en geniet ze er ook nog van!

Samengevat is Maya dus best wel een bijzonder geval. En daarom vinden we haar des te leuker en gunnen we haar zo ontzettend dat fijne thuis met een eigen kattenmaatje helemaal voor zichzelf!


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...