Double trouble

De zusjes Maya en Misty zijn net een jaar oud en zijn vanaf hun geboorte altijd samen gebleven. Slapen ze met elkaar? Dat niet, maar als er potentieel iets interessants gebeurt zie je zeker weten dubbel! Dan komen beide dames aangerend om te kijken waar ze hun mooie neus tussen kunnen steken!

Zoals veel katten, hebben Maya en Misty even moeten wennen aan hun nieuwe omgeving. Dat zal met een verhuizing naar jouw huis niet anders zijn. Geef ze heel even de tijd en de ruimte om te acclimatiseren en snel genoeg zal je merken dat het geen verlegen dames zijn! Maya staat altijd als eerste vooraan, Misty kijkt haar zus altijd even uit de boom. Maar als ze om zijn, geven ze kopjes al de beste!

In hun nieuwe huis willen de meisjes misschien de mogelijkheid hebben naar buiten te gaan, al zijn ze dit niet gewend. Zorg natuurlijk wel eerst dat ze goed thuis zijn op hun nieuwe plek! Als het Maya nu allemaal al niet snel genoeg gaat, staat ze rechtop tegen de deur of het raam zich af te vragen of je wel doorhebt dat ze naar buiten, of in ieder geval naar de andere kant van de deur, wil! Ze zorgt er zelf wel voor dat het haar niets ontbreekt!

Honden en kinderen zijn de dames niet gewend, maar zeker aan oudere kinderen zullen ze prima kunnen wennen. Zo moeilijk moet het niet zijn een fijn thuis voor hen te vinden, toch?


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...