Goed gerijpt

Gimo is met zijn 13 jaar niet meer de jongste kater op het blok. Maar deze lieverd heeft best nog wel wat jaren te gaan en wil dat best in jouw gezelschap doen!

Wegens een verhuizing waar hij niet meer naar buiten kon is Gimo bij ons terecht gekomen. We zijn dan ook specifiek op zoek naar een plekje waar Gimo, na een periode van wennen, weer lekker naar buiten kan! Ondanks dat dit voor hem wel belangrijk is, betekent het niet dat hij alleen maar buiten doorbrengt. Als het hem zint, is Gimo dol op een knuffel. Overigens loopt hij gewoon weg als hij er geen zin in heeft. Eigenlijk doet hij gewoon lekker zijn ding, precies waar hij zin in heeft!

Hetzelfde geldt voor zijn omgang met andere katten. De ene vind hij wel aardig en de andere niet. Vooral de jonge, wat opdringerige Merlijn kan geregeld een mep van hem krijgen! Maar wordt Gimo wat kalmer benaderd door een andere kat, is opa wat sneller bereid het door de vingers te zien en is hij een stabiele aanwezigheid voor een eventueel wat onzekere kat. Wil jij Gimo een onbezorgde oude dag bezorgen?


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...