Liever muizen dan mensen

Joris is met zijn ruim 10 jaar oud nog in onze opvang terecht gekomen, maar wat vindt hij het hier stom. Vooral wij mensen zijn stom. Het liefste kruipt hij zo ver mogelijk weg in een hoekje of onder een dekentje. Zodra er een deurtje opengaat, is hij er als de kippen bij en wil hij naar buiten. We denken dan ook dat we Joris het meest gelukkig maken met een plek op een boerderij o.i.d.

Uiteraard verwachten we dan wel dat er goed voor hem gezorgd gaat worden. De eerste weken moet er even een plekje voor hem binnen zijn in een stal of schuur, waar hij even kan wennen aan zijn nieuwe plek. Vers water en eten zijn altijd belangrijk, maar houd ook zijn gezondheid in de gaten. Joris gaat natuurlijk voor je aan het werk in de ongediertebestrijding en dit kan gezien worden als zijn secundaire arbeidsvoorwaarden!

Heb jij een plek voor Joris?


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...