Grote goedzak

Over het algemeen hebben katers een reputatie, helemaal als ze wat groter zijn. Agressief, territoriaal en ze sproeien. Maar een grote goedzak als Niels ga je niet vinden! Deze heerlijke sul heeft geen kwaad botje in zijn forse lijf en doet niets liever dan luieren!

Niels is bij ons binnengebracht als zwerver en zo zag hij er eerlijk gezegd ook wel een beetje uit. Hij zat onder de vlooien, zijn gebit was dramatisch en hij klodderde de wanden onder met zijn snotneus. Uiteraard hebben we ons over hem ontfermd en hem helemaal opgelapt! Hij kan heerlijk vrij ademhalen, hij is behandeld tegen vlooien en zijn tanden en kiezen zijn weer schoon (en hij heeft er een paar minder). Deze grote vriendelijke reus is nu gewoon op zoek naar een thuis waar iedereen aandacht en tijd voor hem heeft!

Er is weinig wat Niels fijner vindt dan geknuffeld worden. Van genot, en misschien omdat hij wat kiezen mist, kwijlt hij je heerlijk onder. Dit is pure liefde! Andere katten interesseren hem niet zo veel, hij wil gewoon het liefst met rust gelaten worden en loopt als het moet de andere kant op. Hoe hij op honden reageert kunnen we niet zeggen, zolang deze maar niet druk is denken we dat het wel zal wennen. Hetzelfde geldt voor kinderen. De dierenarts heeft hem op 10+ geschat, dus het is ook al een kater op leeftijd. We willen niets liever dat hij nog ouder mag worden in een fijn thuis!

Mede mogelijk gemaakt door...