Zo zal een dronken kat zich gedragen

Laten we voorop stellen dat het absoluut niet de bedoeling is je kat alcohol te geven, dit kan dodelijk zijn. Maar als een kat zoals een mens een beetje aangeschoten zou zijn, is Tipsy hoe een kat zich gedraagt. Laten we het erop houden dat ze bijzonder is!

Dit kleine meisje is een half jaar oud dus nog echt een klein kind. Op het moment dat ze iets in het vizier heeft en erop focust, is ze al weer vergeten waar ze naar keek. Ze gaat werkelijk alle kanten op, inclusief op haar eigen koppie staan. En de manier waarop ze loopt is helemaal hilarisch: ze denkt dat ze een dressuurpaard is! De dierenarts heeft aangegeven niet te kunnen verklaren waar het door komt, maar last lijkt ze er niet van te hebben. Of dit in de toekomst wel iets voor haar mobiliteit gaat doen, durven we niet te zeggen.

Het belangrijkste om rekening mee te houden met Tipsy is haar spelagressie. Ze gaat zo op in haar spelletjes, dat alles het moet bezuren. Handen worden geperforeerd met tanden en nagels, broeken kunnen in geklommen worden en alles moet aan de kant als Tipsy ergens achteraan zit. Hilarisch om naar te kijken, minder leuk voor de kleinsten onder ons. We zullen Tipsy dan ook niet bij (jonge) kinderen plaatsen. Het kan zijn dat Tipsy haar energie beter gereguleerd wordt met een speelkameraadje, maar haar plaatsen bij een oudere kat is voor de oudere kat gewoonweg zielig. Een leeftijdsgenootje of een kat die net zo druk is als zij kan geweldig zijn. Echter, dit blijft altijd een gok!

Wil jij kennismaken met dit bijzondere meisje? Laat het ons even weten, dan zetten we alles aan de kant.

Mede mogelijk gemaakt door...