Hoe kun je dit nu weerstaan?
Onze lieve Klaasje is volgens de berichten achtergelaten bij een verhuizing. Dat geloof je toch niet als je dat aandoenlijke hoofdje ziet? En daar blijft het niet bij! Klaas ziet er niet alleen schattig uit, hij is het ook!

Door onze dierenarts is Klaasje op 5 jaar oud geschat, hij heeft dus nog een heel leven voor zich! En hij wil niets liever dan dit delen met hele lieve mensen! Zodra de deur open gaat, komt Klaasje vanaf zijn relax plek en drentelt hij om je heen voor aandacht. Hij is een kei in het uitdelen van kopjes en vind het heerlijk onder zijn kopje gekriebeld te worden. Ook kijkt hij nog even verder of er ergens niet nog een deur open gaat zodat hij naar buiten kan. Klaasje is absoluut geen kat om binnen te houden!

We weten het natuurlijk niet zeker, maar we gaan er vanuit dat Klaas het prima doet in een huis met kinderen. Sowieso de wat oudere, rustiger kinderen, maar hij lijkt ons zachtaardig genoeg om ook aan wat kleinere kinderen te kunnen wennen. Maar neem ze gerust mee voor een kennismaking! Over zijn verleden met honden kunnen we niets zeggen.

Ben je er al van overtuigd dat Klaasje de kat voor jou is?
Je bent van harte welkom voor een kennismaking!

Mede mogelijk gemaakt door...