Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Onze Zorra is gek op mens en dier om zich heen, een bijzondere eigenschap voor een kat! Wanneer een nieuwe kat bij haar in de kamer verhuist, begroet zij ze altijd hartelijk. Wat angstiger katten voelen zich door haar snel op hun gemak!

Zorra is pas 5 jaar oud geschat dus heeft nog een heel leven voor zich. Dit leven deelt ze graag met jou! Andere katten zijn zoals gezegd geen probleem. Honden misschien ook niet, maar met zekerheid kunnen we het niet zeggen. We vermoeden dat Zorra prima kan samenleven met kinderen, meer handen om haar te aaien natuurlijk! Neem ze voor een kennismaking wel even mee zodat we het zeker weten voordat ze verhuist!

Voor Zorra zijn holletjes waarin ze weg kan kruipen absoluut een vereiste! Het liefst ligt ze namelijk beschut te slapen, maar ze komt direct op je af als je binnenkomt. Kijk met stofzuigen wel even uit of ze niet in zo'n lekker holletje ligt te slapen, wat heeft ze een hekel aan dat ding! Zodra de stofzuiger in beeld komt, vlucht Zorra het liefst naar buiten en we snappen haar ook wel. Hoe halen we het ook in ons hoofd om haar middagdutje te verstoren.

Klinkt Zorra niet als de ideale huisgenoot? Waar wacht je nog op en kom haar een thuis geven!

Mede mogelijk gemaakt door...