Kieskeurige jongedame
Wupke is nog geen twee jaar oud, maar ze weet precies wat ze wil! Niet te veel gedoe om zich heen, vooral niet van andere katten. Niet dat ze vervelend is hoor, ze gaat het gewoon liever uit de weg. Ze zoekt haar plekje en kan daar heerlijk dutten. Als er iemand binnenkomt kijkt ze even op en gaat ze er vanuit dat je vanzelf naar haar toe komt.

Dit jonge dametje is erg op zichzelf. Ze vindt het echt wel lekker om gekriebeld te worden, maar het moet allemaal niet te vlug of te veel. Eigenlijk dus precies zoals je van een kat verwacht! Als het haar dan toch te veel wordt, is Wupke niet te verlegen om een tik uit te delen, dus om haar bij kleine kinderen te plaatsen lijkt ons geen geweldig idee. Katten is ze dus geen fan van, maar zij zal ook geen ruzie zoeken. Hoe ze op honden reageert durven we niet te zeggen. Gelukkig kan een hoop samenleven als er maar de mogelijkheid is naar buiten te gaan.

Wupke is dus een kat waar je niet te veel van moet willen. Laat jij haar in haar waarde, doe zij dat met jou. En dan wil ze best even knuffelen af en toe! Klinkt heerlijk toch?

Mede mogelijk gemaakt door...