Onzekere Felix zoekt een warme mand.
Felix is een prachtige kater van ongeveer 11 jaar oud. Hij is bij ons terecht gekomen, omdat zijn baasje, om gezondheidsredenen, niet meer voor hem kon zorgen.
Felix was het baasje zijn enige huisgenootje. Felix is dus helemaal niks gewend. Geen andere huisdieren, geen kinderen, geen vreemde mensen en is zelfs nog nooit naar buiten geweest. Hij is het niet gewend om vastgehouden te worden of geaaid. Ook vind hij de verzorgers erg eng. Hij blaast ook naar ze en gaat soms zelfs op zijn achterste poten staan om ons te laten zien dat hij ons niet in zijn buurt wil. We zijn dus heel geduldig met hem. We zitten af en toe bij hem in het verblijf en kletsen gewoon met hem. Echt spelen wil hij ook nog niet. Wel denken we dat met heel veel geduld en aandacht hij iets makkelijker zal worden, maar hoe lang dat gaat duren....???????

We zoeken een huisje voor Felix waar het rustig is. Het liefst geen andere huisdieren of kleine en/of drukke kinderen. Een baasje die die veel tijd met hem kan doorbrengen en hem met veel geduld en aandacht vertrouwen kan geven. En waar hij het liefst binnen kan zijn. Aangezien hij nooit buiten is geweest en angstig en onzeker is zal hij zich waarschijnlijk ergens gaan verstoppen.

Heeft u het gouden mandje voor Felix thuis??? Neem dan contact op met ons asiel of kom eens langs om kennis met hem te maken.

Mede mogelijk gemaakt door...