Dylan zoekt een geduldig baasje.
Dylan is een kater van ongeveer 6 jaar oud. Hij is als zwerver bij ons binnen gebracht en zag er erg slecht uit. Ook stond zijn bekje wat scheef. Na controle bleek dat Dylan meer dan de helft van zijn tanden en kiezen al kwijt is en daarom hangt ook regelmatig zijn tongetje uit zijn bekje.
Er moest van alles met Dylan gebeuren, waaronder zijn oortjes zalven. Dylan had het op een gegeven moment wel gehad met alles en begon ons flink te slaan met zijn scherpe klauwen zo gauw we in zijn buurt kwamen. Na zijn castratie is hij naar de plaatsbare afdeling gegaan in de hoop dat hij zich daar iets beter zou voelen. Stapje voor stapje wisten we zijn vertrouwen terug te winnen en nu kunnen we hem weer aaien en vind hij het ook fijn. Zo fijn zelfs dat hij ervan gaat kwijlen. Als hij er geen zin meer in heeft begint hij met zijn staart te zwaaien om aan te geven dat het wel genoeg is.

We zoeken voor Dylan iemand die veel geduld heeft en hem de tijd geeft om vertrouwen te krijgen en ook de tijd heeft om zijn vertrouwen te winnen. Het lijkt ons niet verstandig om hem bij kleine kinderen te plaatsen.Heeft u een goeden mandje voor Dylan? Neem dan contact op met ons asiel of kom eens langs om kennis met hem te maken.

Mede mogelijk gemaakt door...