Valentijnsmeisje

De jonge dame Daisy is bij ons gebracht omdat ze in haar vorige thuis haar behoeften niet vervuld zag. Er was te weinig tijd om met haar aan de slag te gaan en dat is toch echt wel nodig! Met een geboortedatum van 14-2-2019 is Daisy net geen pup meer, maar de energie heeft ze er wel voor! Hoe ze die het liefste kwijt raakt? Spelen met andere honden vriendjes en vriendinnetjes!

Welke rassen er precies aanwezig zijn in Daisy kunnen we moeilijk met zekerheid zeggen. Dat ze een jachtinstinct heeft is wel erg duidelijk. Katten vind ze niet interessant, maar hebben we het over konijnen of duiven gaat Daisy er met een bloedgang achteraan! De kans dat ze speuren dan ook leuk gaat vinden is erg groot, dus het is absoluut een perfect hondje om actief mee aan de slag te gaan. Ze luistert erg goed, maar onthoud wel dat het een super sociaal dametje is. Ze kan prima loslopen, maar wanneer ze andere mensen of honden tegenkomt, wil ze die graag begroeten. Ook dit zou een punt van training kunnen zijn, maar omdat Daisy nog zo jong is, kan en wil ze nog een hoop leren.

Kinderen is ze gewend en vind ze zelfs erg leuk, maar in haar enthousiasme is ze ook wel wat lomp. Een plaatsing bij jonge kinderen lijkt ons dan ook niet ideaal, bij oudere kinderen die zelf al volledig stabiel op de benen staan kan het een gouden match zijn. Ze is zowel een halsband als een tuig gewend, maar ze is het niet gewend lang alleen thuis te zijn. Iemand met de tijd en de wil lekker met Daisy aan de slag te gaan is waar we naar op zoek zijn voor haar.


Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.
Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Mede mogelijk gemaakt door...