Kleine uitdaging

Benji de Shih Tzu is inmiddels voor de derde keer bij ons. En de reden daarvoor is alle keren dezelfde geweest: hij zou nogal bijten. Het blijft ons echter verbazen dat hij dit bij ons nog nooit heeft laten zien! We kunnen ons voorstellen dat als deze jongeman zich ergens thuis voelt, hij direct denkt dat hij de baas is. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling, maar hij is op stem al erg goed te corrigeren.

Helaas is dat niet Benji zijn enige uitdaging. Het minimale wat we kunnen zeggen is dat hij een gevoelig huidje heeft, maar waarschijnlijk is er een onderliggende allergie. Zijn huid wordt dan erg rood en gaat jeuken en de eerste insteek is altijd een voedselallergie. Maar omdat het zo in vlagen komt en voer daar weinig tot geen invloed op lijkt te hebben, zijn we bang dat we in een andere hoek moeten zoeken. En dat is een langdurige en kostbare uitdaging. We zoeken dan ook een eigenaar die in Benji wil investeren, letterlijk en figuurlijk!

Maar er is ook mooi nieuws! Benji heeft bij ons in de opvang namelijk ook de liefde gevonden! Met de mooie Fleur met haar pluimstaart was liefde op het eerste gezicht! Het liefste loopt hij de hele dag achter haar aan en als hij dat even vergeet, komt zij hem vanzelf halen! We zien het natuurlijk ook graag gebeuren dat ze mogen gaan samenwonen.

Benji heeft zoals gezegd nog wel wat uitdagingen en de bedoeling is wel dat de nieuwe eigenaar hier nog actief mee aan de gang gaat. Durf jij dit wel aan?

Mede mogelijk gemaakt door...