Van 1 voor allen, naar voor allen 1

Inmiddels kent iedereen ze wel, onze drie musketiers. Sinds begin maart doen wij ons best een plek voor hen te vinden, maar het blijkt praktisch onhaalbaar voor hen gezamenlijk een thuis te vinden. Daarom willen we gaan bekijken hoe reëel het is deze drie knapperds individueel te plaatsen.

Nellie is het grotere teefje van de twee dames en eigenlijk ook de meest rustige van de twee. Het zijn ook met name de dames die elkaar gek maken met blaffen en happen naar elkaar, vandaar ook dat we met name hen uit elkaar willen halen. Nellie zou wel samen met Lucky geadopteerd kunnen worden.

Stiekem is Nellie een echte knuffelkont en komt ze erg graag op schoot zitten. Natuurlijk moet ze je dan wel eerst even kennen en geef haar daar echt even de tijd voor. Van huis uit zijn de hondjes niets gewend en leefden ze alleen maar binnen. Hier hebben ze inmiddels geleerd dat het buiten ontzettend leuk is, dus een goed afgesloten tuin zal voor Nellie heerlijk zijn. Dan kan daar ook gelijk geoefend worden met de zindelijkheidstraining!

Omdat het Nellie ontzettend veel stress oplevert bij de dierenarts, is er behalve een vaccinatie en een chip nog niets met haar gebeurd. Vanwege een leeftijd van vermoedelijk 8+ is de kans groot dat haar gebit nog behandeld moet worden. Problemen met eten heeft ze echter niet hoor!

Net als voor Lucky en Cisca, zoeken voor Nellie de gouden mand waar ze met veel liefde en geduld de tijd krijgt om te wennen en te leren.

Mede mogelijk gemaakt door...