Van 1 voor allen, naar voor allen 1
Inmiddels kent iedereen ze wel, onze drie musketiers. Sinds begin maart doen wij ons best een plek voor hen te vinden, maar het blijkt praktisch onhaalbaar voor hen gezamenlijk een thuis te vinden. Daarom willen we gaan bekijken hoe reëel het is deze drie knapperds individueel te plaatsen.

Lucky is de reu van het stel en vanaf het begin de meest makkelijke. Hij was de eerste die zich goed liet aanlijnen en hij lijkt het allemaal wel best te vinden. We denken dat hij weinig moeite gaat hebben met de verandering die een verhuizing met zich mee brengt, maar houd er wel rekening mee dat het een reu is. Ondanks dat Lucky gecastreerd is, markeert hij zijn omgeving en de spullen wel degelijk.

Vanuit hun verleden zijn ze eigenlijk niets gewend, het aan de lijn lopen heeft Lucky dus ook bij ons geleerd. Dat betekent dus dat hij het in principe niet kent om uitgelaten te worden en over het algemeen dus erg onzindelijk is. We schatten zijn leeftijd op 8+, dus het zal ook een uitdaging worden het hem nog te leren. Maar wie weet wat ervaring en geduld nog kunnen bereiken. Een goed afgesloten tuin gaat daarbij zeker helpen!

Lucky zou zowel alleen, als met 1 van de twee dames geplaatst kunnen worden. Ook een plaatsing bij een andere hond (bij voorkeur teef) durven we met Lucky wel aan, uiteraard nadat er bij ons een kennismaking heeft plaats gevonden.

Geef jij Lucky de kans waar hij op zit te wachten?

Mede mogelijk gemaakt door...