Eevee zoekt een nieuw baasje.

Wij hebben een hele lieve Mechelse Herder. Een teefje ze wordt 8 november drie. Ze houdt heel veel van ballen, stokken en zelfs suikerbieten vangen. Als je iets gooit zij haalt het voor je op.
Helaas met pijn in mijn hart kan ze hier niet blijven. We hebben een gezinssituatie met drie kinderen waarvan de jongste zes is. Zij krijgt nogal wat vriendjes over de vloer en die weten niet altijd met honden om te gaan. Waardoor er situaties ontstaan waarin Eevee denkt te moeten beschermen.
Daarbij is mijn man ook ziek geworden afgelopen zomer, waardoor de lange wandelingen van mij afhankelijk zijn. Ik werk 36 uur en het lukt mij helaas niet iedere dag. Dit is een hond die daar wel baat bij heeft. Ze is leergierig en gaat voor je door het vuur.
Ik gun haar een plek waar ze veel kan doen en leren. Het liefst een plek met wat ruimte en waar niet al te veel aanloop is van kleine kinderen.
Ze is heel aanhankelijk naar de mensen toe waar ze bij woont. Vreemde daar moet ze eerst even aan wennen. Als ze ziet dat het goed is dan gaat het wel. Ik doe haar altijd in de bench als er bezoek komt, na tien minuutjes kan zij er wel weer uit.
Ze is niet gesteriliseerd. Heeft het eerste jaar al haar entingen gehad. Vind de dierenarts ook heel spannend.
Kan verder prima aan de riem lopen, kent de basis commando's.

Vriendelijke groet,
Liesbeth Mensink
Tel:0598 853444

Mede mogelijk gemaakt door...