Ayla zoekt een nieuw thuis. 
Hallo ik ben Ayla een Dobermann van 4 jaar. En ik heb een stamboom maar dat was meer voor mijn baasje.
 
Ik ben voor mijn gezin heel sociaal en aanhankelijk, eigenlijk wil Ik altijd bij mijn baasjes jong of oud zijn. Het is heerlijk om samen op de bank te hangen of zeg maar op schoot. Als mijn jongste baasje huiswerk maakt ga ik naast haar zitten/liggen op de stoel, ik mag niet op de tafel.
 
Ik heb een VZH diploma, en als speurhond verder getraind. En gelukkig ook geheel onderzocht op erfelijke aandoeningen. En zoals al verwacht helemaal gezond.
 
En hoewel ik ben opgegroeid met andere honden die helaas ook herplaatst zijn, zoek ik het liefst een plek zonder honden. Ik kan namelijk niet met alle honden omgaan. En ik kan ook heel jaloers zijn.
 
Ik ga 4 x per week zo'n 18 km naast de fiets dat vind ik heerlijk. En hoewel ik naast het bos woon mag ik daar niet los lopen.
 
Bezoek wordt door mij staande gehouden, bij de deur of hek. En ze lopen ook echt niet verder. Alleen als mijn baasje zegt dat het goed is dan ga ik ook proberen bij het bezoek op schoot te kruipen.  Ik ben dus waaks, en als het schemer wordt ben Ik heel beschermend.
 
Ik heb geen zin om te wandelen in groepen, kan ook niet. Een plek waar ik lekker kan waken, bij mijn baasjes kan zijn . En een plek met een grote afgesloten terrein is de plek voor mij.
 
Mijn baasjes horen dan ook graag meer over u en uw situatie.
 
Groetjes Ayla.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mede mogelijk gemaakt door...