Als u denkt meer een kattenmens te zijn, iemand die geniet van de rust die een kat met zich meebrengt, kijk dan eens bij het overzicht van de katten die wij momenteel in ons tehuis hebben.

Vanwege de COVID-19 uitbraak werken we op dit moment op aangepaste wijze.
Ziet u een dier wat u aanspreek, stuurt u dan een email met een beschrijving van de huidige situatie en uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er wordt door een medewerker telefonisch contact opgenomen en een eventuele kennismaking wordt gepland mochten we een match zien tussen uw situatie en het betreffende dier.

Dit gaat enkel op afspraak, wij zijn niet regulier geopend voor bezoek!

Dankbaar en trots zijn we op onze medewerkers en vrijwilligers die, ondanks alle zorg en spanning van deze tijd, de dieren in ons dierentehuis zo goed blijven verzorgen. Dankbaar en trots zijn we voor en op hun inzet, het meedenken, de bereidwilligheid er het beste van te maken! We vinden het belangrijk om dit aan iedereen te laten weten. Wat hebben we een fijne medewerkers en vrijwilligers!

Voor hun gezondheid (en de uwe!) hebben wij onze dienstverlening aangepast in lijn met het advies van het RIVM. Dat betekent:

1) Het asiel is gesloten voor bezoek. 
Enkel (telefonisch) gemaakte afspraken worden afgehandeld.

2) De dierenambulance rijdt alleen voor spoedgevallen.
Om voldoende onderlinge afstand te kunnen waarborgen, rijden de chauffeurs wanneer mogelijk alleen i.p.v. in de normale duo's.
Bellers zal worden gevraagd of zij gezond zijn en de chauffeurs blijven buiten de woning.

Tot slot willen we iedereen heel veel sterkte wensen voor de komende tijd.
En natuurlijk een goede gezondheid!

Namens het volledige bestuur,
Dierentehuis Ter Marse
Italiaans voor "ik heb" 

Sociaal bijtje

He's sexy and he knows it!

Stille wateren...

Mede mogelijk gemaakt door...