Drukke maar lieve hond zoekt warme mand
Hallo allemaal,

U zal mij vast al eens voorbij hebben zien komen op facebook of op internet. Er is nog steeds niemand gekomen voor mij. Ik weet ook niet zo goed waarom.
Het klopt dat ik even tijd nodig heb om te wennen aan nieuwe mensen maar dat is toch ook logisch?

Ik heb heel veel energie en dat kan ik niet goed kwijt in het dierentehuis. Ik vind alles interessant en ben dan ook heel erg enthousiast. Door mijn enthousiasme maakte ik de andere honden ook erg druk. Mijn verzorgers hebben mij een plekje gegeven waar het vrij rustig is. Ik vind het daar wel heel erg leuk. Ik kan dan via mijn buitenkennel naar een soort plein waar allemaal gras is. Ik vind het daar heerlijk. Ik houd alles goed in de gaten. Ik lig daar heerlijk als er niks gebeurd. Maar als ik een fietser zie of een wandelaar dan ben ik direct weer in de benen.
Wat ik ook heel erg leuk vindt, zijn de mensen die lange wandelingen met mij maken. Ik weet al precies wie dat zijn. Als ik hen hoor dan word ik super enthousiast en blij. Op zaterdag wandel ik vaak met iemand die mij meeneemt naar het centrum. Ik vind dat wel spannend maar het gaat steeds beter. Ik ben dan wat onzeker. Ik vind het ook niet zo leuk als iemand mij dan wil aaien terwijl ik diegene niet ken. Maar als ik even de tijd krijg om te ruiken en te wennen dan is dat prima. Op andere dagen loop ik vaak naar het park. Dat vind ik zo fijn. Ik ben dol op wandelingen.

U moet wel begrijpen dat ik al een tijdje in het dierentehuis woon. Ik zie dat ook echt als mijn huis. Ik ben dan ook best wel waaks. Als u bij mij komt dan kan het zijn dat ik op u 'lelijk' overkom. Maar wilt u daar doorheen kijken? Geef mij even de kans om u te vertrouwen en u zal zien dat ik echt een hele lieve meid ben. Ik ben op zoek naar iemand die duidelijk voor mij is. Die ervaring heeft met honden zoals ik en die heel veel tijd heeft om met mij leuke dingen te gaan doen.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...