Verlegen poesje zoekt warme mand Fibi werd hoogdrachtig naar het dierentehuis gebracht. Na een aantal dagen is ze naar een pleeggezin gebracht. Een week later is ze daar bevallen van zes kittens.
Fibi vond het erg spannend bij de pleegmoeder. Fibi hield haar goed in de gaten houden en als ze iets niet vertrouwde dan kon Fibi ook een tik uitdelen. Dit was allemaal uit bescherming van haar kittens.

Na een aantal weken kreeg ze meer vertrouwen in haar pleegmoeder. Als Fibi dan aan het eten was dan kon ze haar ook even aaien over haar koppie. Dat werd steeds beter. Fibi kreeg echt door dat haar kittens en zij veilig waren en dat ze niet in de verdediging hoefde. Fibi besliste alleen wel wanneer en hoe lang.

Fibi was voor haar kinderen heel erg lief. Ze heeft ze heel goed verzorgd. Al haar kittens hebben inmiddels al een nieuw huisje gevonden. Nu is het tijd voor Fibi. Fibi zit nu in de groep bij de andere katten en ze vindt de andere katten prima maar ze vindt het wel heel spannend. Haar verzorgers kunnen haar wel over haar koppie aaien maar mogen haar niet optillen. Fibi vindt het niet prettig om in een mandje te liggen of op een kleedje te liggen. Ze ligt het liefste op de vloer. Fibi houdt wel van gezelschap maar ze houdt echt niet van kleine kinderen. Fibi zoekt een huisje waar het niet te druk is en waar ze zichzelf mag zijn.

Denkt u dat Fibi bij u past? Neemt u dan contact op met het dierentehuis.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...