Minty zoekt huisje

Jack Russel geboren op 15 December 2004 zoekt een nieuw baasje.

Minty is een Jack Russel van 13 jaar oud toen ze 3 jaar was hebben we haar van marktplaats gehaald.

Ze is een lieve hond die nog erg speels is en dol is op vrijheid en lopen in het bos.

Met pijn in ons hart moeten wij Minty weg doen omdat ze niet kan tegen onze kleine man van twee jaar. Als onze kleine man door de kamer loopt of rent dan doet Minty niets anders dan grommen en gaat ze voor de deur van de hal zitten omdat ze daar dan niet gestoord wordt (ze wil dan dus alleen zijn) zo gauw als ze dan ons hoort praten of we zijn aan het eten dan piept ze bij de deur omdat ze er dan graag weer bij wil zijn.

Dit herhaald zich dan elke keer weer tot dat vorige week Minty het echt niet meer, onze kleine man kwam te dicht bij haar in de buurt waarop Minty de kleine een snauw in de arm heeft gegeven. Ze heeft niet door gebeten maar ze heeft wel een waarschuwing afgegeven waardoor onze kleine man een blauwe plek heeft over gehouden aan het incident.

Dit was voor ons de druppel en hebben besloten om te kijken of Minty haar laatste jaren nog zonder stress ergens anders kan verblijven.

We zijn op zoek naar een baasje voor haar die geen jonge kinderen heeft want met kinderen van een jaar of 9 10 is het geen probleem, ook is ze niet echt vrienden met andere honden. Het mooiste is dat ze de enige huisdier in huis is. Minty heeft er geen problemen mee om alleen te zijn als je een keer weg moet.

Minty vind het fijn om bij je in de buurt te zijn en ze is echt je maatje. Ze vind het heerlijk om achter een tennisbal aan te rennen en vind het geweldig als je hem in het water gooit, ze springt in het water om de bal voor je op te halen. Ze is gesteriliseerd en gechipt en heeft al haar en entingen gehad.

 

Als u meer wilt weten over Minty neem dan gerust contact met ons op

Fam. Blik

Beneden Oosterdiep 232

9645 LL Veendam

0615954791

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...