Verlegen kittens zoeken warme mand Elk jaar stromen de kittens weer binnen in ons dierentehuis. Moederloos, met moeder, drachtige poezen. Veel kittens worden groot gebracht in een pleeggezin. Elk jaar komen ook de kittens binnen die niet veel in aanraking zijn geweest met mensen. Deze kittens zijn dan vaak al een week of 7 oud en ouder. Ook dan komen ze in pleeggezinnen terecht maar bij deze katjes moeten de pleegouders veel geduld hebben. Zo ook dit jaar hebben wij weer een aantal kittens in ons dierentehuis die niet zo super sociaal zijn als de meeste kittens. De verzorgers begrijpen heel goed dat er sneller gekozen wordt voor de sociale kittens. Maar het doet hen ook zeer om te zien dat deze kittens niet zo snel gekozen worden. Vandaar dat we via deze weg extra aandacht voor ze vragen. Deze kittens zijn verlegen en sommigen wat bang. Niet elke kitten vindt het leuk om opgetild te worden. Deze kittens hebben iemand nodig die hen laat zijn wie ze zijn. Met veel TLC komt het ook met deze kittens goed.

Wilt u meer weten, belt u dan gerust eens met het dierentehuis. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...