Asieldieren

Ons asiel doet er alles aan om het de dieren zoveel mogelijk naar de zin te maken.Toch hebben honden en katten het liefst een eigen huis en een eigen baas.

Bent u op zoek naar een geweldig gezelschapsdier en begeeft u zich graag in de vrije natuur? Dan is één van onze honden voor u vast de geschikte kameraad.

Als u denkt meer een kattenmens te zijn, iemand die geniet van de rust die een kat met zich meebrengt, kijk dan eens bij het overzicht van de katten die wij momenteel in ons tehuis hebben.

We hebben weer heel veel kittens in ons dierentehuis. We hebben kittens die in ons dierentehuis verblijven en nog kittens die in een pleeggezin verblijven. Als achter hun naam niks staat dan betekent dat, dat de kitten in ons dierentehuis verblijft. Heeft u interesse in een kitten die nog in een pleeggezin verblijft, dan kan u het beste even contact opnemen met het dierentehuis.

Dier in de spotlight

Drukke maar lieve hond zoekt warme mand

Lees verder ...

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Dierentehuis Ter Marse, schrijf u dan nu in en ontvang elk kwartaal automatisch onze nieuwsbrief

Mede mogelijk gemaakt door...